В першу чергу, хочу висловити ВЕЛИКУ, ПРОСТО ЗДОРОВЕННУ ПОДЯКУ організаторам – Павуку, Хогу і всій організаторській команді! Ви попрацювали на славу! Хоч я у страйку всього лише протягом сезону 2007 року (майже всі великі ігри), але глибоко переконаний, що до цих пір нічого подібного по антуражності, розмаху та масштабності у страйку не було!
Тепер по-порядку і спробую бути об’єктивним (грав на боці Варшавського договору, у команді Майора).
Плюси гри, на мою думку:
1. Самий перший і самий «жирний» - задіяна справжня бойова техніка (танки, БМП - аж земля двигтіла - у-у-у-х!!!).
2. Незрівнянні піротехнічні ефекти (стрільба з бойових машин, дим, вибухи і інший «армагедон»).
P.S. Стосовно пп. 1 та 2, то я думаю, багато хто із «братів-страйкерів» взнав звідки адреналін виділяється

.
3. Класний полігон (обладнання театру бойових дій на висоті).
4. Комфортне розташування у казармах (було тепло, світло і мухи не кусали

).
5. Атмосфера в цілому – поселення в діючій військовій частині, казармі, діючий військовий полігон.
Тепер мінуси (х…ня носила локальний характер, але вона була):
1. При першій атаці сил Варшавського договору (ВД) на НАТОвські позиції командування у ВД не те, щоб було погане – його взагалі не було. Ні командуючого, ні бойових задач, ні чіткої позиції – ні нашої, ні противника, де «мертв’як», через скільки оживають – х… його знає. Наших Ведмедів перестріляла команда, яка стояла з нами у строю на початку («партизани» forever). Потім Майор все-таки спробував навести порядок у командуванні. Перед другою атакою ВД на позиції НАТО Хог (велика йому подяка) теж вніс трохи ясності та впорядкованості. А потім причесати командування силами ВД спробував Бод. Тобто, ніякої нормальної ввідної та інфи із самого початку просто не було.
Був також один незрозумілий момент - під час атаки НАТО на позиції ВД НАТОвські вояки вирішили зробити собі «мертв’як» за п’ять-десять метрів від окопів – чи що вони там собі зробили не знаю, але юрба в 20-30 чоловік стояла там протягом всієї атаки НАТО і дефілювала туди-сюди.
2. Сценарій на цілий день гри міг би бути багатший та більш продуманий. А то, як ви помітили, вийшло так, що ми з трудом дограли до кінця, вже «изгалялись и так, и эдак» - і сторонами помінялись (НАТО атакує, ВД захищається), і влаштували юрба на юрбу (бій за місто), а все одно до кінця толком не дограли – народ просто обламався.
АЛЕ… В ЦІЛОМУ, ЦЕ БУЛО КРУТО!!! ЧОРТ ЙОГО ЗАБИРАЙ!!! ЯК ПОДУМАЮ, ЩО МІГ НЕ ПОТРАПИТИ НА ЦЮ ГРУ – АЖ НЕ ПО СОБІ РОБИТЬСЯ!
Велика подяка хвацьким хлопцям із команди ГДР, особисто Майору та Вальтеру, також не менш хвацьким хлопцям із команди Ведмедів та особисто Крондору, Рисі та Стіму, щоб він був здоровий

. Крім того, хочу ще раз подякувати організаторам і всім бійцям по обидва боки «барикад». Я побував на війні!
Да, і в кого є фото- та відео матеріали, викладайте їх – і нехай всіх, хто не був на цій грі задавить велика, зелена ЖАБА

. Даєш SKY SWORD 2!!!